HONDA SH150I

MINDEN HELYZETBEN
REMEKÜL TELJESÍT

KÖZELEBB HOZZA A
VILÁGOT

Bármi is a célpont, mindig indulásra kész...

Dinamikus formavilág és megnövelt teljesítmény - az SH150i még könnyebben boldogul a városban és az országutakon is magabiztosan tör előre.

TELJESÍTMÉNY ÉS STÍLUS

Nem nehéz kitalálni, miért vonzza a tekinteteket és miért tartozik Európa legkedveltebb robogói közé.

A gömbölyded, lendületes vonalak erős és gazdaságos hajtásláncot ölelnek körbe, amellyel élmény a városi csalinkázás. A természetes üléspozíció és a kiváló időjárás-védelem egyedülállóan magas használati értékkel ruházza fel a modellt.

Fókuszban a pilóta

Az SH150i vezetési élmény, kényelem és úttartás tökéletes egyvelegét nyújtja a városi, elővárosi motorosok számára, s mivel a blokkolásgátló is az alapfelszereltség része, időjárási viszonyoktól függetlenül mindig biztonságban telhetnek a kilométerek. Ha mindehhez hozzávesszük a bőséges felszereltséget és az innovatív műszaki megoldásokat, már érthető, miért döntenek oly' sokan a típus mellett.

Műszaki adatok

A TAKARÉKOSSÁG EREJE

Töltse teli a tankot! A hatótávolság meghaladja a 300 kilométert.

Gyors és hatékony

A PGM-FI névre keresztelt elektronikus üzemanyag-befecskendező a teljes fordulatszám-tartományban rugalmassá teszi típust, így mindig „kéznél van” az erő. Ez városi közlekedés során bizony hatalmas könnyebbséget jelet, csak úgy, mint a kedvező fogyasztás vagy a rendkívül alacsony, EURO4-es normáknak is megfelelő károsanyag-kibocsátás.

Játszi könnyedséggel kezelhető

Az alul elvezetett, nagy szakítószilárdságú acélcsőből készülő váz elképesztően tartós. Ehhez kapcsolódnak a 33 milliméteres csúszószár-átmérőjű első és az öt fokozatban állítható előfeszítésű hátsó rugóstagok, melyek - két személlyel is - kimagasló menetkomfortot garantálnak.

Költsön kevesebbet!

A jobb oldali kapcsolókonzolon elhelyezett gombbal aktiválható az Alapjárat-leállító Rendszer (start&stop). Ez álló helyzetben három másodperc után leállítja a motort, majd a gázmarkolat elcsavarásakor azonnal életre kelti.