CB500F - 2016

STREETFIGHTER-STÍLUS

Városi cirkálás vagy hétvégi kalandozás - a nyers, naked formavilág, a precíz kezelhetőség és az átütő erő minden egyes kilométert bearanyoz. Mindehhez elég egy A2-es vezetői engedély.

Érezzen minden egyes fordulatot!

Használja ki a CB500F teljes erejét! Kapcsoljon egyre feljebb, hagyja maga mögött a várost, és jöhetnek az igazi kalandok!
MŰSZAKI ADATOK

HATÁR A CSILLAGOS ÉG

Különleges, sportos formavilágával és motorsportban edzett műszaki alapjaival az új CB500F igazi kuriózum.

Indítsa be motorját, használja ki könnyű manőverezhetőségét és fűzze az íveket egyik saroktól a másikig teljes biztonságban! A modernebb dizájnnal és megnövelt teljesítménnyel visszatérő, soros, kéthengeres, 471 köbcentis modell elképesztő élményt nyújt - minden egyes gázadásra nő a pilóta mosolya.

AZ UTCÁK NAGYMENŐJE

A CB500F a motorozás és a szabadság vegytiszta élményét nyújtja, bárki is markolja kormányát.

Ez a modell azok számára is tökéletes, akik kisebb gépről váltanak nagyobbra, és a megfizethető, takarékos motort kereső, tapasztalt pilóták sem fognak csalódni benne. Bármelyik táborba is tartozik, a stílus, a praktikum és a teljesítmény Önt is lenyűgözi majd!

Tedd meg a távot!

A CB500F letisztult, karcsú, dinamikus idomzata nem csak a tekinteteket vonzza, hanem a zsúfolt városi forgalom leküzdését is jelentősen megkönnyíti. Az agresszív dizájn részeként új oldalelem és nagyobb üzemanyagtartály került a motorra, így a hatótávolság is nagyobb lett.

FESSE A VÁROST MILLENNIUM RED SZÍNŰRE!

Miként a CB500F-hez kínált másik öt csodaszép festés is. Ön melyiket választaná?

Tricolour, Millennium Red, Mat Gunpowder Black Metallic, Pearl Metalloid White, Lemon Ice Yellow, Candy Energy Orange – a színválaszték minden árnyalata szemet gyönyörködtető. Az alapfelszereltség az idomzattal azonos színű sárvédőket és a tankon, illetve a felniken végigfutó csíkokat is magában foglalja, így garantált a sportos összhatás. Mindehhez bronzszínű forgattyúház társul - a CB500F még soha nem volt ilyen stílusos.