KIKAPCSOLÓDÁS FELSŐFOKON.

CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

TÖKÉLETES NAP
EGY KIS MOTOROZÁSHOZ!

Látja a horizontot a kék égbolt alatt? Hát persze! De Ön ennél távolabbra tekint. Azon tűnődik, hogy mi vár Önre a horizont mögött. Ismerjük az érzést. Az Africa Twin Adventure Sports pontosan ezért készült – a fejlett technológiai megoldásoknak és a prémium funkcióknak köszönhetően készen áll arra, hogy bejárja a világot.

LELKESÍTŐ
KÉTHENGERES ZENE

Csodálja az elsuhanó tájat, és élvezze a túramotorozáshoz
legjobban illő dalt – a kéthengeres motor hangját felidéző dallamot

AZ ADVENTURE MESSZIRE VISZI

Ha hosszú napokat tölt a nyeregben, az apró dolgok is sokat számíthatnak.

Az Africa Twin Adventure Sports átalakításakor a kényelemre összpontosítottunk, mivel a nagy üzemanyagtartály hosszú utazást tesz lehetővé. A megnövelt fejidom jobban véd a menetszéllel szemben, míg az állítható magasságú plexi csökkenti a sisak rázkódását. A biztonság növelése érdekében pedig az új kettős LED-fényszórók mostantól nappali menetfény funkcióra is képesek, így világosban is kiváló láthatóságot nyújtanak. A LED-fényszórók egyben kanyarfényszórók is, amelyek a sebességtől és a dőlésszögtől függően automatikusan bevilágítják a kanyar holtterét. A fűtött markolatok felmelegítik a kezét, míg a sebességtartó automatika nagy távolságok esetén is kényelmessé teszi az utazást. A motor ezenkívül ACC-töltőaljzattal is fel van szerelve. A tömlő nélküli gumiabroncsok pedig megkönnyítik az útmenti javítást.

Opcionális SHOWA EERA™ lengéscsillapító

MEGPAKOLVA IS KÉSZEN ÁLL A HOSSZÚ ÚTRA

Eljött a felfedezés ideje? Bárhová is viszi az út, jobb útitársat keresve sem talál.

Az Africa Twin Adventure Sports motorkerékpárt praktikus megoldásokkal készítettük fel az útra, hogy Ön minél messzebbre juthasson. A lehető legmesszebbre. Emellett fejlett technológiái segítik Önt az utazás során. Az Africa Twinhez hasonlóan az alapfelszereltség része a négy, előre beállított vezetési üzemmód, a kettő személyre szabható felhasználói mód, az inerciális mérőegység (IMU), a Honda állítható nyomatékszabályozó (HSTC), a kanyar ABS, valamint az egykerekezés-gátló. Mindezek a funkciók a TFT érintőképernyőn keresztül kezelhetők, emellett az Apple CarPlay® és a Bluetooth-funkció is csupán egyetlen gombnyomással aktiválható.

Opcionális dupla kuplungos automata váltó

Opcionális SHOWA EERA™ lengéscsillapító

Az új Africa Twin Adventure Sports motorkerékpár vásárlása során extraként megrendelheti a SHOWA ELEKTRONIKUS LENGÉSCSILLAPÍTÓ (SHOWA EERA™) rendszert, amely segítséget nyújt az optimális felfüggesztés beállításában – hiszen soha nem tudhatja, hogy merre viszi majd az út. A három előre beállított üzemmód a túrázás, valamint a városi és a terepmotorozás összes lehetséges esetét lefedi. Álló helyzetben, terhelés alatt, valamint egyedüli motorozás vagy utassal és csomagokkal történő utazás során a hátsó rugó-előfeszítés elektronikusan állítható.

Opcionális dupla kuplungos automata váltó

A motorkerékpár vásárlása során extraként megrendelheti az egyedülálló dupla kuplungos automata váltót (DCT) is, amely az automatikus és kézi sebességváltás mellett a TFT érintőképernyőn keresztül kiválasztható G-- üzemmódkapcsolót is kínál, amely csökkenti a kuplungcsúszás idejét a váltások során, és így lehetővé teszi a hátsó kerék csúszását.

MASSZÍV ÉS KÖNNYŰ 42 LITERES ALUMÍNIUM HÁTSÓ DOBOZ

Az Africa Twin Adventure Sports alapfelszereltségéhez tartozó konzoljára könnyedén rögzítheti a masszív és könnyű alumíniumból készült , 42 literes hátsó dobozt, melyben egy zárt bukósisak is elfér és összesen akár 6 kg súlyú csomagot is szállíthat. Az utasháttámlával felszerelt doboz a Honda egykulcsos rendszerét használja, így a gyújtáskulccsal nyitható. A speciális kialakítású, vízálló belső táska külön vásárolható meg.

MASSZÍV ÉS KÖNNYŰ ALUMÍNIUM OLDALDOBOZOK

A hátsó dobozhoz hasonlóan a 33 literes jobb oldali, valamint a 37 literes bal oldali doboz is tartós, könnyű alumíniumból készült. Ezekben az oldaldobozokban egyenként akár 10 kg súlyú csomag is elfér, a tisztítás megkönnyítése érdekében pedig elektrolittal bevont, rozsdamentes acélból készült tartókra szerelhetők (külön kaphatók). Felszerelt állapotban az oldaldobozok teljes szélessége nem éri el a 100 cm-t. A Honda egykulcsos rendszerének köszönhetően egyszerűen, a gyújtáskulcs segítségével nyithatja a dobozokat, amelyekhez ráadásul vízálló belső táskák is kaphatók.

VÍZÁLLÓ BELSŐ TÁSKÁK AZ ALUMÍNIUM HÁTSÓ DOBOZHOZ ÉS AZ OLDALDOBOZOKHOZ

A belső táskák tökéletesen illenek az alumínium hátsó doboz és az oldaldobozok belsejébe, ráadásul vízálló kialakításuknak köszönhetően a szállítókapacitás fokozása érdekében kívülre is felcsatolhatók. Az alapfelszereltség részeként mindegyikhez vállpánt tartozik.

ADVENTURE TOURING 4,5 LITERES TANKTÁSKA

A túraenduro motorhoz tervezett, 4,5 liter kapacitású tanktáska kompakt méretéből adódóan nem jelent akadályt terepmotorozáskor sem. Az Africa Twin és az Africa Twin Adventure Sports motorkerékpárra is egyaránt könnyen rögzíthető, vízálló, mágneses tanktáskán térképtartó zseb is található. Maximális terhelése 1,5 kg.

ÁLLÍTHATÓ LED KÖDLÁMPÁK

A külön kapható, rozsdamentes acélból készült első bukócsőre felszerelt, kettős LED ködlámpák rossz időjárási körülmények között is javítják a láthatóságot, valamint erős fehér fényt bocsátanak ki, amelynek intenzitása a kormányon található kapcsolóval állítható. A lámpa aktiválásáról a TFT érintőképernyő visszajelzést ad.

ALACSONY ÉS MAGAS ÜLÉSVÁLTOZATOK

Mivel minden motoros más, az Africa Twin Adventure Sports motorkerékpárhoz a standard ülés mellett (850-870 mm) kétfajta ülés is választható: egy 25 mm-rel alacsonyabb (825–845 mm) és egy 25 mm-rel magasabb (875–895 mm) ülésmagassággal. Ezek az ülések különböző színekben érhetők el, a motorkerékpár színének megfelelően.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Experience alkalmazás segítségével személyre szabhatja motorkerékpárját. Válassza ki a színt és a kiegészítőket, és a kiterjesztett valóság (AR) funkciónak köszönhetően akár azt is megnézheti, hogy nézne ki a motor a garázsában.

LETÖLTÉS A GOOGLE PLAY ÁRUHÁZON KERESZTÜL

LETÖLTÉS AZ APP STORE ÁRUHÁZON KERESZTÜL