CB500X

A VÁROS AZ ÚJ VADON.

A CB500X-et a szabad szellemű emberek számára terveztük, akik meg szeretnék hódítani a városok dzsungelét. Az erőteljes kéthengeres motornak és a hosszú rugóutas felfüggesztésnek köszönhetően ideális társa lesz a kalandozásban.

AZ A BIZONYOS PLUSZ

A könnyedén felpörgő, kéthengeres motornak köszönhetően a CB500X egy dinamikus gép, amely minden kalandban helytáll. Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra! A CB500X megőrzi, sőt javítja elődje kényelmét, így sima gurulást biztosít a városi ingázáskor és az autópályán száguldva is, ráadásul olyan új funkciókkal is fel van vértezve, amelyek ugyanilyen élvezetessé teszik a terepen való motorozást is.

VÁRJA A VILÁG

Hagyjon nyomot benne!

A CB500X új, keménykötésű külseje a kaland hangulatát árasztja. Az Africa Twin által ihletett formaterv a markáns vonalakat agresszív megjelenéssel ötvözi, a magas szélvédő pedig gondoskodik a kényelemről is.

KOMPAKT ERŐMŰ

Mindenre elegendő teljesítmény.

A CB500X motorja minden útra alkalmas. Erős, fürge, és hosszabb utakon is takarékos, így biztosítja a szabadságot, amelyre mindig is vágyott. A nagyobb CBR testvéréhez hasonlóan a nyomatékhatárolós tengelykapcsoló megkönnyíti a felfele váltást, és megakadályozza a hátsó kerék blokkolását a forszírozott visszaváltáskor.

ÁLLÍTHATÓ IRÁNYÍTÁS

Hosszú utakra is kész.

A CB500X új inverz LCD-kijelzővel rendelkezik, amelyen megtalálható a váltófokozat jelzője is. Az elkeskenyedő alumínium kormányrúd könnyű és teljes irányítást biztosít, míg a teljes LED-világítás – ideértve az irányjelző lámpákat is – jelzi a prémium minőséget. A hosszú rugóutas, 41 mm-es teleszkópvillák rugóinak előterhelése állítható, akárcsak a hátsó Pro-Link rugóstagé.