VFR1200X CROSSTOURER

FEDEZZE FEL A VILÁGOT!

A 2016-os modellévre még fejlettebbé és praktikusabbá vált a VFR1200X, a pilótát ezentúl állítható szélvédő, 12 voltos aljzat és három alprogrammal hatékonyabbá tett, S üzemmód DCT-váltó segíti.

Menjen messzebbre!

Vágjon át a városon, gyűrje le az autópályát, majd ismerje meg az ismeretlent!
MŰSZAKI ADATOK

FOGADJA EL A KIHÍVÁST!

Még mindig vannak új, felfedezetlen helyek, s kalandok, amelyekbe érdemes belevágni.

A VFR1200X 1237 köbcentis, V4-es motorja fejlett futóművel és hatékony menetbiztonsági kiegészítőkkel dolgozik együtt. A kombinált fékrendszer és a kipörgésgátló (Traction Control System - TCS) az alapfelszereltség része, az extralistán pedig megtalálni a Honda által fejlesztett - gyorsan és leheletfinoman kapcsoló, duplakuplungos automatikus váltót (DCT) is.

MENETTULAJDONSÁGOK

Az 1237 köbcentis, 16 szelepes motort a Honda által fejlesztett Unicam vezérlési rendszer teszi hatékonyabbá. Az SOHC konstrukció legfőbb előnye, hogy könnyebb és kisebb hengerfejeket alkalmazhattak a mérnökök, s tovább optimalizálhatták az égéstér alakját.

A VFR1200X tervezésénél a kifinomult járáskultúra, a magas használati érték és a könnyű kezelhetőség volt a tervezők legfőbb célja. A 76 fokos hengerszögnek és a 28 fokos főtengely-elékelésnek köszönhetően a hajtómű rezgései szinte teljesen megszűntek, így még élvezetesebb a motorozás.

A PGM-FI névre keresztelt elektronikus üzemanyag-befecskendező 44 milliméteres fojtószelepeken át táplálja a motort, a precíz teljesítményleadásról pedig fly-by-wire azaz, elektronikus gázmarkolat gondoskodik.

VÁLASSZON MAGÁNAK MEGJELENÉST!

Varázsolja még stílusosabbá gépét a - gyémántalakú, alumínium vázhoz is remekül passzoló - fényezések valamelyikével! A Digital Silver Metallic (ezüstmetál) és Pearl Cosmic Black (gyöngyházfekete) letisztult és kifinomult benyomást kelt, míg a Special Edition színösszeállítás a piros két árnyalatának játékával teszi még vonzóbbá a modellt. Tegye elérhetővé céljait a VFR1200X-szel!

MEGNYERŐ KETTŐSSÉG

Enduro motorkerékpárjaink nem kevesebbel, mint a végtelen szabadsággal ajándékozzák meg gazdáikat. Csak némi bátorság kell, hogy nyeregbe pattanjon az ember...

Kalandmotorjainkat a Dakar-Paris Rally győztes mérnökei tervezik, méghozzá arra törekedve, hogy Ön minél gyorsabban és minél messzebbre motorozhasson. Mindegy tehát, hogy kezdőként vagy profiként keres motorkerékpárt, valamelyik Honda modell biztosan Önnek készült.