AZ ÚJ FORZA 125

TÖBBRE ÉHES

HOZZON KI TÖBBET
AZ ÉLETBŐL!

ÜLÉS ALATTI TÁROLÓREKESZ

2 teljes értékű bukósisak befogadására alkalmas tárolórekesz

Magabiztos teljesítmény

Az elegáns formaterv és a határozott, sportos karakter láttán nem meglepő, hogy a Forza 125 az egyik legnépszerűbb robogó Európában

Nagyobb teljesítmény

Tiszteletre méltó, 480 km-es hatótávolsága, valamint alacsony üzemanyag-fogyasztása és károsanyag-kibocsátása dacára a kifinomult, folyadékhűtésű, négyszelepes erőforrás hihetetlenül gyors gázreakciókra lehet büszke. Ezt bizonyítja, hogy gyorsulás szempontjából a – városi használatra és ingázásra egyaránt kiváló – Forza kategóriának egyik legjobbja. Az Alapjárat-leállító Rendszer (start&stop) mérsékeli az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást, ezáltal növeli a hatótávot. Ha a pilóta három másodpercnél többet áll egy helyben, járó motorral, a rendszer automatikusan leállítja az erőforrást, és gázadásra indítja újra.

Műszaki adatok

MÉG PRAKTIKUSABB

A merev váz és a precíz futómű révén sűrű forgalomban és autópályán is brillírozik a modell, különösképp, hogy a tapadást és a menetbiztonságot új Michelin™ abroncsszett és blokkolásgátló (ABS) fokozza. Ehhez társul a sok – elektromos mozgatású szélvédőhöz hasonló – elmés műszaki megoldás, és a letisztult, dinamikus formaterv is, amit LED-es első-hátsó lámpák varázsolnak még látványosabbá. Az ülés alatti csomagtartó két teljes értékű bukósisak befogadására alkalmas, és akár ketté is osztható, így külön rekeszbe kerülhet a fejvédő és az esőruha, vagy az A4-es méretű táska. Opciós, 45 literes hátsó doboz (Smart Key-kompatibilis) is elérhető a modellhez. Ez szintén kezelhető az intelligens kulccsal.