ÚJ

CB125F

GYŐZD LE A
FORGALMI
DUGÓKAT

LEGYEN
HATÁROZOTT

NE CSÚSSZON LE
EGYETLEN
PILLANATRÓL SEM

ISMERJE MEG AZ
IGAZI SZABADSÁGOT

Az új CB125F

Ismerje meg a szabadságot!

ISMERJE MEG AZ IGAZI SZABADSÁGOT!

Ne sóvárogjon tovább, itt a lehetőség, hogy megszökjön a gondok elől!

Ezzel a motorral izgalmasabbá és változatosabbá teheti életét. Legyen gyors! Legyen ellenállhatatlan! És uraljon minden helyzetet! Az erőteljes, egyhengeres hajtómű rendkívül dinamikusan gyorsítja a motorkerékpárt, teljesítményleadása mégis végtelenül barátságos. Bármikor, bárhová eljuthat. Így soha semmiről nem marad le. Ez a siker és a hatékonyság kulcsa. Az új CB125F.

ÁTGONDOLT MEGOLDÁS

Élje meg stílusosan a pillanatot!

Az új CB125F minden szituációban magával ragadó élményt nyújt. Ez egy agilis, ugrásra kész utcai gép, jó adag dinamikával és összetéveszthetetlen naked stílussal. A felhasználóbarát viselkedést és a lehengerlő vezetési élményt könnyű kormányzás és alumínium kerékgarnitúra garantálja. Vágjon át a dugón és járja be kedvére a várost!

AZ ERŐ, AMIVEL LEGYŐZHETI A VÁROST

Az új CB125F-fel mindig az élmezőnyben lehet.

A strapabíró, léghűtéses, OHC-vezérlésű, kétszelepes, PGM-FI üzemanyag-befecskendező rendszerrel és ötfokozatú váltóval felszerelt erőforrás rendkívül takarékos, akár 1,95 liter benzinnel is beéri száz kilométeren. Ez több mint 600 kilométeres hatótávot jelent. A nyomatékban gazdag alsó és középső fordulatszám-tartomány elképesztően gyors állórajttal, valamint kiemelkedő rugalmassággal ajándékozza meg a pilótát. Hála a kiegyensúlyozó-tengelynek, a motor rezgései egyáltalán nem zavaróak. Az új acélváz, a masszív teleszkópvilla és a kétoldali hátsó rugóstag egyszerre teszi stabillá egyenesfutást és precízzé a kanyarvételeket. Mindez persze nem valósulhatna meg a mindössze 126 kilós menetkész tömeg és a széles, 90 fokos tartományban elforduló kormány nélkül.