FEDEZZE FEL
LEGÚJABB
VÁLASZTÉKUNKAT

AFRICA TWIN

KÉSZEN ÁLL RÁ, HOGY ÁTTÖRJE A KORLÁTJAIT?

Mi már megtettük az új Africa Twin megalkotása során.

Tudjuk, hogy Ön is készen áll. Kőkemény motorozás, szabadon, az utaktól távol. A kompromisszumok nélkül, hosszú évtizedek tapasztalatai alapján tervezett CRF1100L Africa Twin fittyet hány a szabályokra. A tökéletesre csiszolt terepképességeknek köszönhetően olyan vidékekre is eljuthat, amelyekről mások csak álmodnak. Kéthengeres motorja minden ízében erőteljesebb, és könnyebb, sportosabb váz társul hozzá. Ez a motor ráadásul okosabb is: erről tanúskodik a hat vezetési mód, a HSTC, a kanyar ABS és az egykerekezés-gátló, valamint az érintéssel kezelhető TFT-kijelző, az Apple CarPlay® és a Bluetooth, valamint a sebességtartó automatika. Az Africa Twin folyamatosan feszegeti a határokat. Döntse le ön is korlátait és keresse meg saját kalandjait.

TUDJON MEG MÉG TÖBBET!

AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

VALÓSÍTSA MEG ÁLMAIT

Bárhová is szeretne eljutni, az új Africa Twin Adventure Sports garantáltan elviszi oda.

Az új CRF1100L Africa Twin Adventure Sports lelkében a felfedezés vágya izzik. Ugyanonnan származik, ahonnan az új Africa Twin, de lehetővé teszi, hogy utasai nagy távolságokat is kényelmesen tegyenek meg. A 24,8 literes üzemanyagtartálynak köszönhetően ritkábban kell majd megállni, míg az áramvonalas idomzat, az állítható magasságú plexi, az alacsonyabb üléspozíció (az ülésmagasság állítható) és a fűtött markolat mind hozzájárulnak a gondtalan túrázás öröméhez. Ez a motor ráadásul igazi túlélő: a nagy méretű, alumíniumból készült motorvédő burkolat és az oldalidomokon elhelyezett betétek hatékony védelmet nyújtanak. Ön mer nagyot álmodni. Azonban mi sem maradunk le! Az Africa Twin Adventure Sports segít valóra váltani vágyait.

TUDJON MEG MÉG TÖBBET!

SH125i – ŐRIZZE MEG ELŐNYÉT!

Mérnökeink folyamatosan azon dolgoztak, hogy az SH125i minél többet nyújtson. Minden lehetséges módon.

Tettünk érte, hogy Európa kedvenc robogója megőrizhesse vezető pozícióját: az új, letisztult, üde és sportosra tervezett külső nagyobb teljesítményű és jobb üzemanyag-hatékonyságot kínáló négyszelepes, négyütemű eSP+ EURO5 motort rejt. Több mint 50% extra tárolóhellyel, így nem csupán zárt bukósisakot, de számos más csomagot is magával vihet. Az SH125i az első 125 cm3-es robogónk, amelyben helyet kapott a Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC), ehhez teljesen LED világítás, USB-töltőaljzat és kiemelkedő tisztaságú LCD-műszerfal társul. Bizonyos dolgok azonban nem változtak: ilyen például az első és a hátsó 16 collos kerék megnyugtató stabilitása, a valóban sík padló és a kényelmes, egyenes tartást kínáló üléspozíció. Vérünkben van a folyamatos fejlesztés. Ez az, amiben hiszünk. Ezért az SH125i minden területét sikerült még jobbá varázsolnunk. De őszinték leszünk: ezt Ön is észre fogja venni.

TUDJON MEG MÉG TÖBBET!

SH150i – NE ÁLLJON MEG. MARADJON AZ ÉLEN.

Az SH150i minden területen tökéletes egyensúlyt kínál. Kompakt kialakításának köszönhetően a zsúfolt városi utakon is könnyedén haladhat vele, és a kis helyeken való parkolás sem okoz nehézséget. Sebességének köszönhetően azonban az sem jelent neki gondot, ha távolabbról járna be vele a városba – az autópályán is csak úgy falja a kilométereket. Mi volt a feladatunk? Egyszerű: hogy továbbfejlesszünk valamit, ami már eredetileg is tökéletes volt. Ezért teljesen átalakítottuk, és okosan válogatott prémium funkciókkal szereltük fel az SH150i-t. EURO5 négyszelepes eSP+ motorja nem csupán nagyobb teljesítményt és takarékosabb üzemanyag-felhasználást kínál, de a HSTC funkcióval is fel van szerelve. Fejlett váza megkönnyíti a haladást, és kényelmesebb. Kifinomult új megjelenése pedig kihangsúlyozza visszafogott, sportos eleganciáját, és 50%-kal nagyobb tárolóhelyet plusz egy USB-töltőt rejt. Az átalakított robogót pedig egy új LCD-kijelző és teljesen LED lámpák teszik teljessé.

TUDJON MEG MÉG TÖBBET!

CBR1000RR-R FIREBLADE SP

Sikerült megőrizni a sebességet az egyenesig. Egy méterrel később fékezett. Tökéletesen érkezett a kanyar csúcspontjához, teste messze a szegélyfelfestéstől, a térdvédő alig érinti a talajt. Az első kerék szinte belemar az aszfaltba. Ön ösztönösen húz egy nagyot a gázmarkolaton, és érzi, hogy a hátsó kerék csúszni kezd. Épp annyira, amennyire kell. A gép tökéletesen reagál minden mozdulatára. Ismerkedjen meg a versenypályák rémével: a CBR1000RR-R Fireblade SP-vel. Ez a motor a CBR1000RR-R Fireblade alapjait viszi tovább. Ez azt jelenti, hogy a soros, négyhengeres motor a MotoGP-ből ismert technológiákkal érkezik, és az alumíniumváz, a lengőkar és az aerodinamikai kialakítás is a versenypályára termett. Az RR-R SP esetében azonban ennél is többet adunk. Az új változathoz az Öhlins második generációs intelligens elektronikus vezérlésével (S-EC) működő felfüggesztés és a hozzá tartozó felhasználói felület jár. És új Brembo fékrendszer. Plusz gyorsváltó. Megalkottuk a Fireblade motorok csúcspéldányát.

TUDJON MEG MÉG TÖBBET!

AFRICA TWIN

A LEGKEMÉNYEBB KALANDOK EDZETTÉK

FELFEDEZÉS

SH125i

KÖNYÖRTELEN ELEGANCIA

FELFEDEZÉS

CBR1000RR-R FIREBLADE SP

VERSENYRE SZÜLETETT

FELFEDEZÉS