Honda Africa Twin Izlandon – Kalandozások a tűz és jég földjén!

Harmadjára rajtol el a Honda Adventure Roads túra, Norvégia és Dél-Afrika után, 2021 júniusában Izlandon falják a kiválasztottak a kilométereket.

A 11 napos kalandtúrának 30 pilóta vághat neki a megújult Honda CRF1100L Africa Twin, CRF1100L Africa Twin Adventure Sport vagy a – félaktív, elektronikus szabályozású Showa EERA futóművel felszerelt – Africa Twin Adventure Sports ES modellekkel. A szerencsés résztvevők a Honda HRC versenycsapat sztárpilótáitól tanulhatnak és készülhetnek fel életük egyik legnagyobb élményére.

A kalandtúra során a Föld egyik legváltozatosabb táját barangolhatják be a motorosok. Fekete, vulkanikus homokon, kavicsos, sziklás ösvényeken és tükörsima aszfalton roboghatnak keresztül, útjukat gejzírek, vízesések és aktív vulkánok kísérik. Mindezt 22 óra nappali világosságnál élvezthetik!

A Honda Adventure Roads 2021 a túra alatt teljes ellátást kínál, vagyis a szervezők a szállásról, a túravezetésről és a motorok karbantartásáról egyaránt gondoskodnak. A résztvevőknek nincs más dolguk, csak élvezni az utazást egy megbízható Africa Twin motoron.

Ha szeretnél többet megtudni a Honda Adventure Roads sorozatról, esetleg regisztrálnál az útra, akkor keresd fel a www.hondaadventureroads.com oldalt!