INTEGRA

TELJES SZABADSÁG

745 köbcentis, folyadékhűtésű motorjával és letisztult idomzatával a robogók stílusos megjelenését ötvözi a motorkerékpárok lenyűgöző teljesítményével. Mostantól még fényűzőbb és fejlettebb formában...

Járja saját útját!

Élvezze a csodaszép köntösbe csomagolt, lélegzetelállító teljesítményt! Mi egyebet adhatnánk még Önnek?
MŰSZAKI ADATOK

ÖNÉ A PÁLYA!

Fényűző stílus, elsőrangú kényelem és átütő teljesítmény - az Integra egyszerűen mindent tud.

Úgy hasít, mint a nagymotorok, ugyanakkor kényelmes és praktikus, akárcsak a robogók. Kiváló időjárás-védelme, fürgesége, fordulékonysága és sportos kezelhetősége rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztással, illetve károsanyag-kibocsátással társul, motorja még az EURO4-es környezetvédelmi előírásoknak is megfelel. Járja be a várost vagy a környező országokat - az Integra nyergében minden perc szórakoztató!

MULTIFUNKCIÓS, FOLYADÉKKRISTÁLYOS KIJELZŐ

Keltse életre az Integra műszeregységét vibráló színekkel, melyek a motor állapotának megfelelően változnak.

Amellett, hogy a - korábbinál nagyobb és fényesebb - LCD megjeleníti az olyan alapadatokat, mint a sebesség, az üzemanyag-fogyasztás vagy a markolatfűtés hőmérséklete, arra is képes, hogy a motor aktuális állapotának megfelelően változtassa színeit.

A pilóta öt lehetőség közül választhat

DCT, Gear, Rev, Eco és Shift – ezek az üzemmódok tulajdonképpen színösszeállítások, a tónusok pedig többek között arról tájékoztatják a vezetőt, hogy milyen fokozatban van a váltó, mekkora a fordulat, mennyire üzemanyag-hatékony a motorozási stílus stb-stb. Ennél biztonságosabb módja aligha van a menetadatok megismerésének...

ÉLVEZZE AZ UTAT

Csodálja nyugodtan a tájat! Az Integra különleges, duplakuplungos automatikus váltója kapcsolgat Ön helyett.

A DCT jóvoltából megdöbbentően kifinomult az Integra működése, hiszen a váltások között nem szakad meg az erőleadás. Ez a hétköznapi ingázásnál és a hétvégi kalandozásoknál is hatalmas könnyebbséget jelent. A rendszer három üzemmódot kínál fel a pilótának, közöttük az S, azaz Sport állást, amelynél még harapósabbá válik motor.

Tökéletes kontroll

Az új DCT erőátvitel egyik legfőbb hozománya a dőlésszögszenzor, hiszen a vezérlőelektronika immáron a motor helyzetének függvényében szabályozza a váltó működését. Ez azt jelenti, hogy mindig az aktuális terepnek megfelelően adja le a forgatónyomatékot és jelentősen megkönnyíti a motor irányítását a meredek lejtőkön.